Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je het antwoord op veel voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Het is mogelijk om te pauzeren en op een later moment de module te vervolgen. Je hoeft een module dus niet in één keer uit te spelen.

Klik op het beginscherm op ‘direct spelen’. Selecteer vervolgens de module die voor jou openstaat en ga aan de slag.

Het is mogelijk de integriteitsgame op je smartphone of tablet te doorlopen. De weergave is alleen anders dan wanneer je de integriteitsgame op je computer speelt. Lukt het niet op een smartphone of tablet dan raden we je aan de integriteitsgame op de computer te spelen.

Nadat je een antwoord hebt gegeven op een vraag en je op het pijltje rechtsonder hebt gedrukt is het niet meer mogelijk om je antwoord te veranderen.

Beweeg met je muis over het filmpje en druk op de play-button rechts onderin beeld.

Controleer of je geluid op je computer is ingeschakeld. Wanneer je gebruik maakt van twee schermen zorg er dan voor dat het geluid van het scherm waar het filmpje op te zien is, is ingeschakeld.

Je gegevens wordt niet bewaard op persoonsniveau. Ook wordt er niet op individueel niveau gerapporteerd aan de opdrachtgever. Wij gebruiken de gegeven antwoorden alleen om op een hoger abstractieniveau te rapporteren.

Probeer eerst de pagina te verversen en opnieuw in te loggen. Als de game het nog steeds niet doet, neem dan contact met ons op via integreiteitsgame@berenschot.nl.